Vepřová roláda – nejlepší recept
ČAS PŘÍPRAVY:
1 hod 15 minut
INGREDIENCE:
- 900 g vepřové kýty
- cibule
- 6 nakládaných okurek
- 4 párky
- pepř
- 4 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- tuk na smažení
- 4 vejce
POSTUP
Vepřovou kýtu rozřízneme na velký plát, který naklepeme a z vrchní strany osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Dále na maso poklademe osmaženou cibuli a míchaná vajíčka, která jsme si předem připravili.
Jako další vrstvu položíme slabé párky a nakládané okurky, které rozřízneme podélně na čtvrtiny.
Maso svineme a zavážeme silnou nití. Dáme do pekáče, trochu podlijeme vodou a vložíme do trouby na 230 stupňů a necháme péct přibližně hodinu.