Jak vybrat svatební místo dle vašich představ

Jestliže nastal ten pravý okamžik a vy jste se rozhodli do toho tzv. praštit, budete jistě hledat vhodné místo pro váš svatební den. Pokud ještě nemáte představu, kde si řeknete své ano nebo se ještě rozhodujete, dáme vám pár tipů. díky kterým budete mít jasno. Čtěte a nechte se inspirovat s námi.

Příroda nebo město? Vše má něco do sebe!

Když přijde rozhovor na téma, kde udělat svatbu, musíte si ujasnit, co od vašeho dne D očekáváte. Jestliže jste duší sportovci nebo milovníci přírody, můžete si vybírat z celé řady romantických míst poblíž lesa či louky. Líbit by se vám mohlo i v okolí vinic apod.. Pokud si však představujete civilnější a formálnější obřad či hostinu, vsaďte na město. Může se jednat i o okraj města s kapkou té přírody. Možností je mnoho. Jestliže si říkáte, jak si z tolika možností vybrat tu pravou, můžete k výběru svatebního místa využít i webové stránky s názvem Svatební atlas. Jedná se o portál, který vám usnadní plánování vaší svatby. Svatební místa jsou zde přehledně seřazena podle krajů a typu. K vybírání svatebního místa tu můžete využít i další filtry. Představená místa jsou vždy doplněna o fotografie, které vám pomohou v rozhodování. Lehčí už to nebude!

Ve svém kraji nebo v jiném? Možností je mnoho.

V dnešní době už není žádná komplikace nebo problém, když si chcete uspořádat veselku v jiném kraji, než tam, kde bydlíte. Někdy se tato skutečnost pojí s vyšším poplatkem, ale většinou se nejedná o závratné částky. Na zmíněném webu Svatební atlas si můžete vybírat i místo podle kraje, v kterém chcete svatbu uspořádat. Může se jednat o radnici, ale také o nejrůznější farmy, mlýny nebo o penziony. Na stránkách Svatební atlas pak najdete i další svatební tipy a rady. Nechybí zde např. doporučení na znalého kameramana či fotografa. Pro více informací se podívejte sem: https://www.svatebniatlas.cz/svatebni-foto. Vybírejte dobře, ať máte po letech nad čím vzpomínat. Kvalitní zdokumentování vašeho dne D tedy nepodceňujte.

Oddání a hostina na jednom místě? Není problém.

Pokud si vybíráte svatební místo, musíte také zvážit další věc. Chcete mít obřad a hostinu na stejném místě nebo vám nebude vadit, když si vy a hosté popojedete na hostinu o kousek dál? Tady je dobré zvážit své možnosti. V zásadě platí, že čím blíže jsou tato místa od sebe, tím lépe. Vše je pak snadnější. Šetříte tím totiž nejen vaši energii, ale také peníze. Samozřejmě pak existuje i varianta, že už máte místo pro obřad vybrané a hledáte k němu už jen dokonalé prostory na svatební hostinu a posvatební zábavu. Ať už jste na tom jakkoli, můžete se kouknout opět na Svatební atlas a najít to pravé místo pro vás. Ulehčí vám rozhodování a vše můžete navíc zařizovat pěkně z pohodlí vašeho domova. Na stránkách jsou nejen fotky svatebních míst, ale také kontakty na kompetentní osoby, s kterými můžete dojednat detaily. Pokud tedy nenajmete přímo svatební koordinátorku, která detaily vyřeší za vás, bude vám Svatební atlas výborným průvodcem.