Kosmetické značky známých žen: nejlepší tónovací krémy, paletky a rtěnky

Jak často je váš výběr kosmetiky ovlivněn popularitou značky? Pokud věnujete pozornost nejen složení produktů, ale i tomuto faktoru, pak vám chceme prezentovat 4 značky, které vytvořily známé osobnosti. Podle nás právě celebrity se svými bohatými zkušenostmi nám rozhodně nemohou špatně poradit, vždyť vědí lépe než kdokoli jiný, jak důležitá je kvalitní kosmetika v životě žen. Modelkám, herečkám, blogerkám se v tomto byznysu daří a samy se stávají tváří své značky. V tomto článku si řekneme podrobněji o takových značkách a kultovních kosmetických produktech.

Kosmetická značka Huda Beauty od blogerky Hudy Kattan

Dnes o značce Huda Beauty rozhodně slyšeli všichni. Populární paletky očních stínů, řasenky a tónovací krém s efektem “photoshop” získaly kladné recenze po celém světě. Touha vyjádřit sama sebe a její láska ke kosmetice a make-upu přinutila dívku nejprve založit vlastní blog na Instagramu, kde mohla sdílet tajemství make-upu a poskytnout svým sledujícím užitečné tipy na péči o sebe. Když počet sledujících přesáhl několik milionů, Huda se rozhodla založit svou vlastní značku. 

Huda Beauty FauxFilter Foundation je tónovací sjednocující krém s tekutou konzistencí a matným finišem. Tento kultovní produkt je vhodný pro normální, smíšenou a mastnou pleť. Lehoučký, skoro beztížný make-up poskytuje pokožce vynikající hladkost a matnost, eliminuje znečištění pórů a vznik mastného lesku. Ve složení zároveň nejsou žádné oleje a komedogenní složky, a unikátní technologie přizpůsobení prostředí zaručuje pohodlné nošení Fenty Beauty Faux Filter Foundation jak v horku, tak v mrazu. 

Ten a další produkty značky Huda Beauty najdete v internetovém obchodě MAKEUP, szačí kliknout zde https://makeup.cz/brand/1121673/.

Kosmetická značka Kylie Cosmetics od influencerky Kylie Jenner 

Kráska Kylie nevytvořila jen značku pojmenovanou po ní, udělala z něj kultovního kosmetického giganta známého po celém světě. Myslíme si, že rozhodně každý alespoň jednou slyšel o této kosmetice. A přestože slečna Kylie začala výrobu v roce 2015 a uvedla na trh jen lesky a rtěnky, nyní značka Kylie Cosmetics rozšířila svůj sortiment o všechny druhy produktů pro bezchybný make-up. 

Rozjasňovače Kylie KKW 01 ve stylových lahvičkách mají harmonické odstíny, které dodávají pleti krásnou záři. Zvláštní popularitu získal i design obalu: jemně růžová barva, zdobená luxusními poupaty růží a fotkou zakladatelky kosmetického impéria Kylie Jenner.

Pudr KYLIE JENNER (limitovaná edice) je kompaktní pudr v roztomilém kelímku, proto je jeho používání opravdovým potěšením pro dívky, které baví samotný proces líčení. To je ale pouze vnější kladná stránka produktu, uvnitř najdete kvalitní pudr, který perfektně přilne k pleti v tenké sametové vrstvě.

Matná tekutá rtěnka Kylie Birthday je láska na první pohled! Produkty z této řady mají příjemnou texturu a luxusní škálu barev. Stejně jako vysokou pigmentaci a nádherný saténový finiš. 

Kosmetická značka Fenty Beauty od zpěvačky Rihanny

V roce 2017 si řada kosmetiky od Rihanny také zaujala své místo na kosmetickém trhu. Sortiment značky Fenty Beauty zahrnuje všechny druhy dekorativní kosmetiky, ale zvlášť známá je díky své řadě tónovacích krémů pro všechny tóny pleti. Mimochodem, odborníci si jsou jisti, že kromě silné marketingové stranky hvězda uspěla s výrobou kosmetiky také proto, že se věnuje tomu naplno.

Tónovací krém Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation získal pozitivní recenze od kupujících hlavně díky své široké škále odstínů. Tento kosmetický produkt vám pomůže dosáhnout dokonalé pleti díky speciálním částečkám, které sjednocují barvu a vyhlazují mikroreliéf. Tohoto efektu je dosaženo díky unikátní technologii Pro Filt’r.

Kosmetická značka Rare Beauty od zpěvačky Seleny Gomez

Hlavní filozofie značky spočívá v jejím samotném názvu – „Rare beauty“, což znamená vzácná, jedinečná krása. Selena obhajuje rozmanitost a bojuje proti vnuceným ideálům krásy. Zpěvačka si je jistá, že každá dívka je svým způsobem jedinečná a krásná. A kosmetika, kterou vytváří, podtrhne individualitu a vkus každé.

Rare Beauty Liquid Touch Foundation je lehoučký tónovací sjednocující krém s reflexními pigmenty, který je na pleti téměř neviditelný a přitom poskytuje střední až husté krytí. Díky své textuře produkt na pokožce prakticky taje a vytváří bezchybný, přirozený vzhled zářící zevnitř pleti.