Potřebují vaše nožky obejmout? Pořiďte jim kozačky!

Opečovávejte svá chodidla i lýtka v chladných zimních dnech a pořiďte si hřejivé kozačky. Tato vysoká obuv přitáhne pozornost a ukotví vaše nohy do příjemného pohodlí. Zejména zimní období je pro naše nožky zatěžující. Chlad si dokáže neúnavně razit cestu skrze boty i oblečení až do morku kostí. Což má pak za následek, že si pobyt venku užíváme minimálně a spěcháme co nejrychleji do tepla. Kvalitní zimní boty hezky izolují naše nohy, což způsobí, že se ven budeme naopak těšit!

Dámské kozačky jsou velmi specifickou obuví. Jelikož jsou vyšší než běžné boty, je důležité brát ohledy na to, aby nám perfektně padly, zejména kolem lýtek. Tyto dámské boty nalezneme také v různých výškách, a můžeme si tak vybrat dle našich preferencí ty nejvhodnější. Velmi oblíbené jsou vysoké kozačky. Vypadají perfektně k šatům, sukním, legínám i skinny džínám. Chybí vám takový kousek v botníku? Tak je na čase si minimálně jeden pár pořídit!

Nesmrtelné stálice dámských botníků

Kozačky přitáhnou na vaše nožky nejen pozornost, ale i obdivné pohledy. Mít v botníku více variant těchto zimních bot se určitě hodí. Můžete mít šněrovací kozačky, kozačky s kožíškem či jinak zdobené. Prodyšnost vašim nohám zajistí kožené kozačky, které se správnou péčí vydrží sloužit dlouho. 

Vyšší kozačky zahalují naše lýtka, a tak si můžeme zvolit jak kozačky na široké lýtko, tak i na úzké. S perfektně padnoucí obuví se budete cítit skvěle! Pokud chcete k šatům zvolit trochu smyslnější model, obujte kozačky na podpatku. Podpatek dodá výslednému outfitu šťávu. Můžete tak vyrazit třeba do práce nebo i na rande a z neúspěchu strach mít rozhodně nemusíte!

Outfity vyladěné k dokonalosti? S kozačkami bez problému!

Co se týče barevných kombinací, tyto vysoké zimní boty budou hrát ve výsledném outfitu prim. Zkuste na cestu do města sladit klasické černé kozačky, tmavé džíny, modrý svetřík s norským vzorem laděným do černo-bílé a černý kabátek. K outfitu bude pasovat třeba i modrá kabelka

Další oblíbené jsou hnědé kozačky. Sladíte je s odstíny modré, růžové, červené či s béžovou a hnědou. Zkuste kozačky hnědé barvy spolu s tmavě modrými punčochami či legínami, červenými mini šaty a hnědým zimním kabátem. Na schůzce budete nepřehlédnutelná! Můžete místo hnědých zkusit tlumenější béžové kozačky. S modrými, bílými, zelenými, šedými, růžovými či černými svršky vytvoříte vkusné a originální outfity. Tyto zimní kozačky a lososový oversize svetr s černými legínami jsou volbou se zaručeným úspěchem!

Pokud hledáte kvalitní a teplé vysoké kozačky, zabrouzdejte na Rieker-eshop.cz, kde najdete jak vysoké, tak i nízké kozačky. Vy i váš botník si nové kousky jistě zasloužíte, tak se pojďte hýčkat a dopřejte si to nejlepší!