Vaječná srdíčka – nejlepší recept

Jednoduchý recept, který bude chutnat všem. Zalíbí se zamilovaným párům, ale i malým dětem. Nepotřebujete formičky, není třeba nervů ze železa. A můžete být i naprostý začátečník.

Ingredience:

čtyři vejce mrkev lahůdková cibulka

sůl, pepř

Postup:

1) V misce osolíme a opepříme rozklepnutá vajíčka, do nich pak přidáme najemno pokrájenou mrkev a cibuli. Směs promícháme a nalijeme na rozpálenou pánev s trochou oleje.

2) Až bude amoleta skoro dosmažená, překlopíme jí na půl a na uvolněné místo dodáme opět směs. Toto ještě jednou opakujeme, dokud nám nevznikne roláda.

3) Roládu pak nakrájíme na asi dvoucentimetrové řezy, které pak položíme na bok a rozkrojíme na polovinu. Jednu polovinu otočíme tak, aby vzniklo srdce – a můžeme podávat!