Tuňáková pomazánka – nejlepší recept
ČAS PŘÍPRAVY:
15 minut
INGREDIENCE:
- 2 konzervy sendvičového tuňáka ve vlastní šťávě
- 2 lžíce Ramy
- 1 obdélník taveného sýra
- 2 vejce uvařená natvrdo
- 1 jemně pokrájená cibule
- sůl
- citrónová šťáva
- dle chuti 2 či více lžiček francouzské hořčice
POSTUP
Ramu a tavený sýr vyšleháme do jemné pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme do Ramy se sýrem. Vejce uvařená natvrdo nastrouháme najemno a zamícháme do pomazánky. Přidáme cibuli, citrónovou šťávu, sůl a hořčici a vše důkladně promícháme.
Tuňákovou pomazánkou mažeme pečivo nebo naplníme avokádo.