Tatarský biftek – nejlepší recept
ČAS PŘÍPRAVY:
35 minut
INGREDIENCE:
- 600 g očištěné svíčkové
- 4 vejce
- 150 g oloupané cibule
- sůl
- mletý pepř
- mletá paprika
- kmín
- kečup
- hořčice
POSTUP
Svíčkovou pečlivě odblaníme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky jemně pomeleme nebo ostrým nožem velmi jemně naškrábeme (posekáme).
Připravené maso osolíme a rukou vytvarujeme bifteky. Do středu každého bifteků uděláme důlek a vložíme do něj syrový vaječný žloutek.
Hotové bifteky podáváme obložené kolečky cibule, které vyplníme kečupem, mletým pepřem, mletou paprikou, hořčicí, kmínem a jemně posekanou cibulí.
Jako přílohu podáváme topinky.