Tatarský biftek – nejlepší recept

ČAS PŘÍPRAVY:

35 minut

INGREDIENCE:

  • 600 g očištěné svíčkové
  • 4 vejce
  • 150 g oloupané cibule
  • sůl
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • kmín
  • kečup
  • hořčice

POSTUP

Svíčkovou pečlivě odblaníme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky jemně pomeleme nebo ostrým nožem velmi jemně naškrábeme (posekáme).

Připravené maso osolíme a rukou vytvarujeme bifteky. Do středu každého bifteků uděláme důlek a vložíme do něj syrový vaječný žloutek.

Hotové bifteky podáváme obložené kolečky cibule, které vyplníme kečupem, mletým pepřem, mletou paprikou, hořčicí, kmínem a jemně posekanou cibulí.

Jako přílohu podáváme topinky.